Centrale verwarming

Als erkend installatiebedrijf beschikken wij over aantoonbare vakbekwaamheid om onze werkzaamheden op gebied van verwarming uit te voeren. De producten waar we mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit en het is belangrijk dat ze goed geplaatst worden zodat de veiligheid en comfort gewaarborgd is. Kiers Installatie Techniek biedt een totaaldienst aan op het gebied van verwarming.

Zo kunnen we u bedienen op het gebied van: CV ketels Nefit, Remeha en Intergas.
– lucht-warmtepompen
– waterzijdig inregelen van uw cv installatie
– radiatoren
– vloerverwarming
– luchtverwarming, heaters
– convectorputten, decorradiatoren
– radiatorkranen, rookgasafvoerkanaal
– CV onderdelen
– expansievaten
– thermostaten
– CV buis, kunststof leidingmateriaal, fittingen


CV-ketel storing.

Een defecte cv-ketel, boiler of geiser komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Installatie Service Kiers begrijpt als geen ander dat een snelle reparatie bij een storing gewenst is. Heeft u een onderhoudscontract, dan zijn binnen 24 uur ter plaatse. Bovendien krijgen onze klanten altijd voorrang op niet-klanten.

Onderhoudsabonnement 
Met het afsluiten van een onderhoudsabonnement, bent u verzekerd van snelle service. Oók in de weekend en op feestdagen. Uiteraard berekenen wij u geen voorrijkosten en arbeidsloon. Materialen worden volgens een vast tarief doorberekend. Natuurlijk kunt u altijd bellen met Kiers Installatie Techniek en het probleem voorleggen. Bel bij een kapotte cv-ketel ons storingsnummer: 0511-472306

Nog geen klant?

Ook als u nog geen klant bent kunt u een storing melden en laten verhelpen. U dient in ieder geval een service-abonnement af te nemen. Wel brengen wij voorrijkosten en arbeidsloon in rekening. Let wel: bestaande klanten hebben voorrang bij storingen. Voor meer informatie of voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement, kunt u gerust contact met ons opnemen.
T 0511-472306
E info@kiersinstallatietechniek.nl