Showroom

Wilt u liever zelf aan de slag? Voor al het sanitaire, waterleiding, elektra, airconditioning en dakbedekking werk heeft Kiers Quatrebras een ruim assortiment aan materialen beschikbaar. 

Van complete cv installaties tot kraanrubbertjes onze Doe-het-zelf zaak heeft het voor u. Ook kunt u optimaal profiteren van onze kennis wij kunnen U bijstaan wanneer er zich problemen voordoen, of wanneer U advies over uw installatie nodig hebt. 

Onze medewerkers voorzien u graag van informatie.


Sanitair

Onder het motto zelf doen, samen doen, laten doen, kunt u bij Kiers Sanitair alle kanten op. Wilt u uw sanitair installatie zelf verzorgen dan kan dat. Wilt u het samen met ons doen, dan kan dat. Wilt u dat wij alles voor u verzorgen? Ook dat kan.

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet U doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt U dat het redelijk lastig is om dit praktisch en mooi in te richten. 

Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer of toilet. Ook is het mogelijk om diverse sanitaire opstellingen te bezichtigen in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.

Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorziening verzorgen en omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij zelfs uw complete verbouwing/nieuwbouw verzorgen. Voor uitleg, ontwerp en advies bij uw keuze zijn er bij ons, deskundigen aanwezig die u onder het genot van een kopje koffie te woord staan.


Witgoed

Onze winkel biedt u een assortiment witgoed. Van o.a. Bosch en Siemens

In onze showroom vindt u:

Voor vervanging van uw defecte keukenapparatuur hebben wij ruime keuze uit nieuwe Inbouwapparatuur, van de merken: Bosch en Siemens. De door U aangeschafte inbouwapparatuur wordt door onze installatie afdeling vakkundig ingebouwd.