Water

Moet u een water installatie laten aanleggen of uitbreiden? Of is uw huidige installatie toe aan onderhoud? Als erkend water technisch installateur zorgen wij ervoor dat de waterleiding volgens de geldende normen en voorschriften wordt aangelegd.

Kiers Installatie Techniek biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van watertechniek. Zo kunnen wij u voorzien van de volgende diensten/producten:

Kiers Installatie Techniek is gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en het uitbreiden van installaties voor drinkwater en sanitair met daarbij behorende afvoeren. Wij werken dan ook met een team van ervaren en vakkundige specialisten.

Het aanleggen en uitbreiden van waterleidingen doen we altijd volgens de geldende normen en voorschriften. Een leiding is al snel een doorn in het oog, dus we zorgen ervoor dat de leidingen netjes worden weggewerkt.  Naast het aanleggen en uitbreiden van waterleidingen kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van waterleidingen en leveren en plaatsen bij wij brandblusinstallaties, stalleidingen en vee drinkbakken