Dak- en zinkwerk

Zinkwerken

Zink is een zeer duurzaam materiaal voor dakgoten. Het vervaardigen van zinken dakgoten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en de levensduur het bijna altijd aantrekkelijk maken om voor zink te kiezen.

Bij een op de juiste wijze aangebrachte dakgoot of bekleding voor een dakkapel of erker is een levensduur van 35 jaar geen uitzondering. Om die reden zijn verreweg de meeste goten uitgevoerd in zink. Een eventuele lekkage kan in een zinken goot betrekkelijk snel en eenvoudig gerepareerd worden, denk bijvoorbeeld aan een beschadiging door een dakpan of takken. Dit in tegenstelling tot een kunststof goot die vaak geheel vervangen moet worden.

Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Kiers Installatie Techniek monteert niet alleen standaard mast- en dakgoten maar ook op maat gemaakte goten. Voor nieuwe woningen, vervanging van bestaande dakgoten en bovendien voor restauratie van monumentale bouwwerken.   

Direct contact opnemen
Bent u overtuigd en wilt u een zinken dakgoot laten plaatsen of repareren? Kiers Installatie Techniek is uw expert op het gebied van zinkwerk en zorgt ervoor dat alles vakkundig wordt geplaatst of gerepareerd.
T 0511-472306
E info@kiersinstallatietechniek.nl