Gas

Met meer dan vijftig jaar ervaring in het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van gasleidingen, weten we elke klus te klaren. U kunt bij ons dan ook rekenen op deskundigheid en kwaliteit.

Als erkend water- en gastechnisch installateur zorgen wij ervoor dat de water- en gasleiding volgens de geldende normen en voorschriften wordt aangelegd. Gasleidingen verouderen en kunnen lek raken. Dit geldt ook voor gasslangen aan gasfornuizen. Laat daarom regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw gasapparaten.

Om de uitstoot van Co2 te verminderen wil de milieubeweging en regering zo snel mogelijk van het gas af, dit betekent echter niet dat er op korte termijn geen gas meer beschikbaar is. Nederland zal nog tientallen jaren moeten worden voorzien met gas of soortgelijke brandstof om alle woningen te kunnen verwarmen. 


Wij verzorgen de aanleg, uitbreiding en onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van:Verzorgt u zelf de installatie? U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van het materieel zoals: