Duurzame energie

Met duurzame energie bedoelt men energie waar de mensheid onbeperkte tijd over beschikt. Dit type energie is door de beperkte CO2 uitstoot zeer milieuvriendelijk.  Een voorbeeld van duurzame energie is bijvoorbeeld zonne-energie. Deze bron is natuurlijk onbeperkt beschikbaar en zo ook de energie die het levert.

Wij hebben vele klanten voorzien van een zonneboilersysteem, een systeem die zonlicht omzet in duurzame energie. Het waterzijdig inregelen van uw radiatoren is een relatief snel terugverdienende investering. Het kan een energiebesparing van 10 tot 25% opleveren en het vermindert dus ook de CO2 uitstoot.


Als uw huis optimaal geïsoleerd is en voorzien is van lage temperatuurverwarming is het plaatsen van een warmtepomp ook een optie, all-electric of in combinatie met uw cv ketel (hybride-systeem). 

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

De beste zonnepanelen op jouw dak.

Wil je een lagere energierekening én duurzaam wonen? Met de aanschaf van zonnepanelen bespaar je op je energiekosten, verbeter je het energielabel van jouw woning en draag je bij aan een energiepositieve wereld. Investeer nu in zonnepanelen en profiteer minimaal 30 jaar lang van jouw eigen, duurzame energiebron.

Waarom zonnepanelen?

Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Zo bespaar je flink op je energierekening. Daarnaast draag je op deze manier bij aan een duurzamere wereld. Een investering waar je hoe dan ook van profiteert. En de terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld maar 4 tot 5 jaar.

Hoger rendement dan een spaarrekening

De voordelen

Lagere energierekening

Vermindering C02-uitstoot

Hogere woningwaarde

Verbetering energielabel

Hoger rendement dan een spaarrekening

Met onze full black zonnepanelen kies je voor de beste kwaliteit en zekerheid. Bovendien stellen onze specialisten de pv-sets voor je samen. Zo weet je zeker dat alle componenten naadloos op elkaar aansluiten. 

15 jaar productgarantie

Uit voorraad leverbaar

Mooie egale, zwarte uitstraling

A-kwaliteit (gerenommeerde Europese fabrikant)

Lineaire garantie i.p.v. standaard (vanwege hoge kwaliteit)

Conform eis Verbond van Verzekeraars

Gecontroleerde kwaliteitsverklaring BCRG

Aanvullende Geen Gedoe Garanties