31 augustus 2023

CV-ketel met gegarandeerd hoog blijvend rendement

Tzerra Ace-Matic

Zelf instellend. Optimaal presterend.

Remeha introduceert de Tzerra Ace-Matic, een revolutionaire cv-ketel met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem. Dat biedt zekerheid van optimale instellingen en garandeert een hoog blijvend rendement. Daarnaast is de Tzerra Ace-Matic klaar voor de toekomst. Dankzij de diepe modulatie van 1:8 is het toestel bij uitstek geschikt voor een koppeling met een hybride warmtepomp en in goed geïsoleerde woningen met een kleine warmtevraag. Uiteraard is ook deze cv-ketel geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. Met de standaard ingebouwde zonneboilerregeling is de Tzerra Ace-Matic heel eenvoudig te koppelen aan een zonneboiler of andere duurzame oplossingen.

Daarom kies je voor een Tzerra Ace-Matic

Zelf instellend

Blijvend hoog rendement

De Tzerra Ace-Matic stelt zichzelf volledig automatisch af. Niet alleen bij de plaatsing door de installateur maar ook daarna. Het toestel checkt continue of de afstelling van het toestel nog optimaal is. Is dit niet het geval dan stelt het toestel zichzelf automatisch bij. Dus je bent altijd verzekerd van de juiste instelling. Dit levert je gegarandeerd het beste rendement zonder dat de installateur hoeft langs te komen.

Hybrid Ready

Dus klaar voor de toekomst

In de ontwikkeling van de Tzerra Ace-Matic is rekening gehouden uitbreiding met duurzame oplossingen zoals een zonneboiler of een hybride warmtepomp. Door het extreem hoge modulatiebereik kan de Tzerra Ace-Matic als het nodig is op een heel laag pitje de hybride warmtepomp helpen op koude dagen. Een optimale samenwerking die zorgt voor nog meer besparing op je gasverbruik.

Klaar voor waterstof

Tot 20% bijmengen

Dankzij de energietransitie stappen we in de komende jaren over van fossiele brandstoffen op duurzame energiebronnen én -dragers. Wind en zon kennen we allemaal maar er zijn meer mogelijkheden. Eén daarvan is waterstof, een veelbelovende energiedrager. Daarom is de Tzerra Ace-Matic voorbereidt op 20% bijmenging van waterstof.