31 juli 2023

Nieuwe Website Kiers Installatie Techniek.

Wij zijn weer zichtbaar online, omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Wij zijn dan ook blij u te melden dat onze nieuwe website vanaf heden online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.

Met deze professionalisering van onze website zijn wij met het oog op de toekomst er klaar voor, het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. De site moest moderner ,beter en sneller. Naast een vlotter (en mooier) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen.  

Naast de nieuwe ‘look’ van de website zijn er ook een aantal andere zaken aangepast, veranderd en verbeterd. Zo is er nieuwe, meer moderne manier van navigeren door de website. In tegenstelling tot de vorige website klikt u nu makkelijker door naar pagina’s waarin u wellicht ook interesse heeft. Het gebruik van de website voelt hierdoor wat natuurlijker aan én is gebruiksvriendelijker voor de bezoeker.

Er zijn veel veranderingen doorgevoerd om zo onze website te verbeteren, maar uiteraard is de informatie op de website gelijk gebleven. Het doel van onze website is nog steeds het informeren. Niet alleen de mensen die interesse hebben, maar ook bestaande klanten die op zoek zijn naar meer informatie over hun eigen installatie of met dringende vragen zitten.

Daarnaast zullen wij ook op de nieuwe website blijven informeren middels maandelijkse nieuwsartikelen. En kunt u zoals vertrouwd via onze website een offerte op maat aanvragen.